application stops working

Discussion, questions and support.
Post Reply
meirba
Posts: 2
Joined: Dec 3rd, ’18, 22:53

Post by meirba » Jan 2nd, ’19, 20:07

When I run it first time - fastkeys works ok , and after some time (sometimes after 1-2 hours but sometimes after 2-5 minutes) it stops working. I use it mainly for text expansion. I have to reload it to work again and again.
I tried to run it as administrator - does not help

Also after some time the expanded text is typed as if shift key was pressed and active
for example instead "6 ml of, 78ml" it types : "^ML OF< &*ML"

any suggestions to solve this?
thanks
User avatar
Marko
Posts: 919
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Jan 2nd, ’19, 20:28

This is most probably caused by some conflicting application, anti-virus, special security or gaming software (Webroot, Alienware Command Center etc). Could you please check? You may be able to change some settings in the application which would allow FastKeys to perform properly.
meirba
Posts: 2
Joined: Dec 3rd, ’18, 22:53

Post by meirba » Jan 7th, ’19, 11:45

I know this can be caused , but how can I know what causes that?
I do not have any antivirus installed
I allowed faskeys in firewall
is there error log in fastkeys?
What settings else can be enabled in fastkeys except the run as admin that was already done?
User avatar
Marko
Posts: 919
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Jan 7th, ’19, 14:08

Not only antivirus, also other software which may listen for keyboard input and block the "keyboard hook" can cause this. Please contact our support mail for detailed help.
Post Reply