Settings volume control with mouse wheel

Discussion, questions and support.
Post Reply
User avatar
Ennovy
Posts: 70
Joined: Mar 18th, ’14, 08:46

Post by Ennovy » May 2nd, ’22, 14:36

In Preferences/Functions/Volume the option to control the volume with mouse wheel on right screen edge is active.
However this only works on my second monitor.

Is this a bug or is there another setting I have missed

Thanks in advance for your support
Peter
User avatar
Tom
Posts: 611
Joined: Nov 24th, ’15, 23:39

Post by Tom » May 2nd, ’22, 18:17

It works on the far right edge of the monitor setup. If monitors are not right aligned, it will only work on right one. What's your monitor setup?
User avatar
Ennovy
Posts: 70
Joined: Mar 18th, ’14, 08:46

Post by Ennovy » May 2nd, ’22, 18:29

I use a laptop and my second screen is above my laptop screen
User avatar
Marko
Posts: 1483
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » May 3rd, ’22, 21:22

Probably monitors have a different resolution. The volume will function on the far right pixle edge, this is by design.
User avatar
Ennovy
Posts: 70
Joined: Mar 18th, ’14, 08:46

Post by Ennovy » May 4th, ’22, 03:52

Marko wrote:
May 3rd, ’22, 21:22
Probably monitors have a different resolution.
That's correct.

Thanks Marko
Post Reply