Snipping Tool

Discussion, questions and support.
Post Reply
BridgeGuy
Posts: 11
Joined: Jan 8th, ’21, 21:24

Post by BridgeGuy » Mar 19th, ’21, 17:09

Trying to get Snipping Tool to work from Text Expander. I choose run and have tried to put in both the shortcut (lnk file) as well as SnippingTool.exe directly and while it seems to run and not show any errors, the snipping tool does not run. I have trigger immediately checked.

Thoughts?
User avatar
Tom
Posts: 510
Joined: Nov 24th, ’15, 23:39

Post by Tom » Mar 19th, ’21, 17:51

It is dependent on the Windows version. Does this work (Type: Command)?

Code: Select all

Run % "C:\Windows\" (A_Is64bitOS?"Sysnative":"System32") "\SnippingTool.exe"
BridgeGuy
Posts: 11
Joined: Jan 8th, ’21, 21:24

Post by BridgeGuy » Mar 19th, ’21, 18:37

Yes, that works. Thanks. This is Windows 10 Pro 1909.
Post Reply