Is it perhaps possible to repeat one's last command?

Discussion, questions and support.
Post Reply
User avatar
Oblomov
Posts: 146
Joined: Mar 4th, ’19, 19:44

Post by Oblomov » Apr 19th, ’21, 13:14

Hello,

I was wondering, is it perhaps possible to have some sort of a function, where one would be able to repeat one's last command?

Kind regards,
...
User avatar
Marko
Posts: 1329
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Apr 20th, ’21, 20:40

Currently not. How would you repeat the latest command? By using a special key shortcut?
User avatar
Oblomov
Posts: 146
Joined: Mar 4th, ’19, 19:44

Post by Oblomov » Apr 21st, ’21, 09:35

Marko wrote:
Apr 20th, ’21, 20:40
Currently not. How would you repeat the latest command? By using a special key shortcut?
Yep, that would be ideal 😁
User avatar
Marko
Posts: 1329
Joined: Mar 2nd, ’13, 21:02

Post by Marko » Apr 21st, ’21, 19:12

Possible but non likely to be implemented soon. What would be the typical usage/need?
User avatar
Oblomov
Posts: 146
Joined: Mar 4th, ’19, 19:44

Post by Oblomov » Apr 21st, ’21, 19:41

Marko wrote:
Apr 21st, ’21, 19:12
Possible but non likely to be implemented soon. What would be the typical usage/need?
Gotcha. Off the top of my head, to repeat a macro that didn't go through the first time. I've experienced that selecting something through quick find, doesn't always get executed... this could also apply for e.g. testing out a macro, to try and observe where one e.g., needs to add extra bit of delay...

I'll add more use cases if I can think of some in the future
Post Reply